Acrygym

Aangekochte gels, colorgels en gelpolish worden niet geruild,noch terug genomen.

Abstract® AcryGum Gel is een kneedbare gel die gebruikt wordt om op een eenvoudige manier de natuurlijke nagels te verstevigen of te verlengen. De viscositeit van AcryGum Gel in tube (zuurvrije basis) is medium tot dik, daar waar AcryGum Gel in pot (zure basis) echt dik is.

Sinds de introductie van Acrygels in 2017, kan menig nail tech zich geen leven meer inbeelden zonder. Sofie Devlieger, founder van Abstract® Professional Products, maakte deze evolutie vanop de eerste rij mee toen zij in februari 2017 de behandeling in België introduceerde en op de kaart zette. Er ging meer dan een jaar lang onderzoek en testen voorafgaand aan deze introductie om zo tot de beste werkwijze te komen die snelheid en efficiëntie naar een hoogtepunt moet tillen. Meer dan 1000 professionals werden in een tijdspanne van minder dan 3 maanden door Devlieger persoonlijk getraind en gecoacht... dus aan skills en know-how geen gebrek. Maar passie loopt waar het niet gaan kan. Na een weloverwogen beslissing introduceerde ze in 2019 op vraag van menig Abstract® fans een betaalbare AcryGum Gel die uitkwam in pot, gevolgd door de Tube in 2020. Betaalbaar, superieure kwaliteit en verkrijgbaar in 3 verschillende formaten zorgden ervoor dat Acrygel voortaan voor iedereen toegankelijk werd. 

Abstract® AcryGum Gel wordt getypeerd door zijn grote variëteit aan ingrediënten en biedt stevigheid en hardheid zonder compromissen te moeten sluiten ten opzichte van de flexibiliteit van de natuurlijke nagel. De performante AcryGum Gel formule is oersterk en voelt vederlicht aan. Ben jij klaar om ‘blown- away’ te zijn van de hechting, duurzaamheid en draagbaarheid? Abstract® AcryGum Gel blijft net zolang verwerkbaar als de nail tech nodig acht om het product perfect te modelleren, zonder dat het gaat uitlopen. De gebruiksvriendelijke formule zorgt ervoor dat de klus sneller, efficiënter en eenvoudiger geklaard kan worden. De 'no-nonsense' productverwerking met spatel en penseel gecombineerd met Antisepta, sluit urenlang navijlen volledig uit. Alle voordelen van Gel en Acryl ondergebracht in een 100% vegan & cruelty-free, gebruiksvriendelijk product.

Hulp nodig?

Bel ons via (+32)0493/25.30.11.
Of via Mail : info@nagelateljee.be