Abstract

Aangekochte gels, colorgels en gelpolish worden niet geruild,noch terug genomen.

Abstract® Professional Products is sinds 2014 een gevestigde waarde op het gebied van nagelverzorging en -styling. Sofie Devlieger, internationaal docente en meervoudig wereldkampioen, ontwikkelde het merk uit passie voor het vak. “Als nagelstyliste begrijp ik het belang van de kwaliteit en prestatie van producten. Mijn doel is om de bestaande leegtes en noden van nagelstylisten in te vullen met superieure en vernieuwende producten.”

BEKROONDE PRODUCTEN
“Ik ben met Abstract® begonnen omdat ik een goede en betaalbare gel miste. Veel grote merken besloten de productie van color gels in potjes stop te zetten, terwijl dit voor ons één van de bestsellers was. Om onze klanten service te blijven bieden, ontwikkelde en lanceerde ik Abstract Colors”, aldus Sofie Devlieger. De sterk gepigmenteerde, harde color en glitter gels in pot zijn nog steeds één van de paradepaardjes. In 2017 volgde Brush N’ Color, een gellak in een flesje met sublieme viscositeit. De vraag naar andere producten werd steeds groter, en zo groeide Abstract® Professional Products stilaan uit tot een begrip in de wereld van nagelstyling. Intussen omvat het merk alles van prep tot finish. “Het belangrijkste vertrekpunt is telkens de behoefte van de nagelstylisten. Naast kwalitatief en betaalbaar, moeten de producten vooral een meerwaarde bieden.” 

Nail Design Magazine organiseert elk jaar de ‘Nail Design Magazine Readers’ Choice Award Benelux’. Een award voor het meest favoriete, meest innovatieve, meest gebruiksvriendelijke nagelproduct binnen tien verschillende categorieën volgens de lezers van Nail Design Magazine. Natuurlijk wagen we met Abstract® Professional Products ook onze kans en met succes! Verschillende producten werden meermaals bekroond met een Readers’ Choice Award van Nail Design Magazine.

INSPELEN OP DE TRENDS
Mede dankzij een interne productieafdeling en dynamische marketingafdeling, kan Abstract® snel inspelen op nieuwe trends, technieken en kleuren. “De trends in nagelstyling veranderen voortdurend. Als merk evolueren we mee met de sector, maar dan wel met een eigen unieke twist. Onze slagzin ‘Be Bold or Italic, never Regular’ vat de visie van Abstract® goed samen”. Meermaals per jaar worden nieuwe collecties en tools gelanceerd of krijgen de klassiekers een upgrade.

MORE THAN NAILS
Abstract® Professional Products is er niet enkel voor de nagelstylisten. Met Tan N’ Go en Glow N’ Go is het merk erin geslaagd om professionele tanning producten op de markt te brengen. Daarnaast werd Lash Lift Brow in oktober 2019 voorgesteld aan het grote publiek.
 

Voor alle vragen 059/51.82.05
Voor uw bestelling 0493/25.30.11.
Of via Mail : info@nagelateljee.be
Of bezoek ons
Rogierlaan 56
8400 Oostende