Brush n Colors CollectionsAbstract® Brush N' Color is een gellak waarbij het gebruikersgemak van gel polish en de voordelen van color gel werden gecombineerd. Bekend voor zijn sterk gepigmenteerde kleuren, superieure dekking, crèmige textuur en sublieme viscositeit, werd Abstract® Brush N' Color meermaals bekroond met de Nail Design Readers' Choice Award "Best Gel Polish". Je kan er van op aan dat je met de Gel Polish van Abstract® een absoluut betrouwbaar en kwalitatief hoogstaand product in handen hebt dat je niet zal teleurstellen. 

Vegan, cruelty-free, flexibel als Soak-Off Gel Polish en kleurvast zijn de garanties waardoor het product zich uitstekend leent om verwerkt te worden in het kader van een gel manicure, bovenop hard gel, acrygel en acryl. Van nature is Abstract® Brush N' Color niet afweekbaartenzij het op een afweekbare basis geplaatst wordt. Eenvoudig in gebruik voor zowel beginners als gevorderden 

Waarvoor kan je Brush N' Color gebruiken?

  • Om natuurlijke nagels tijdens een Gel Manicure van kleur te voorzien. 
  • Om te gebruiken als kleur bovenop hard gels.
  • Om te gebruiken als kleur bovenop acrygel.
  • Om te gebruiken als kleur bovenop acryl.
  • Om fijne lijnen/ ombrés te maken. 

Abstract® Professional Products verrast elk seizoen met nieuwe Brush N’ Color collecties. Van klassieke tinten tot felle kleuren en prachtige glitters. Sofie Devlieger selecteert zorgvuldig en met veel liefde welke kleuren het Abstract® assortiment mogen vervoegen. Hiervoor wordt er gekeken naar toekomstige trends (de kleurbepaling vindt maanden vóór de effectieve lancering plaats), maar Sofie houdt ook rekening met de wensen van de Abstract®-fans. De Brush N’ Color Gel Polish ondergaat tevens regelmatig een grondige kwaliteitscontrole in het hoofdkantoor, ASAP Nails & Beauty. 

Abstract® Brush N’ Color Gel Polish zag in 2017 het levenslicht. De 15ml flesjes werden in april 2020 vergezeld door de Tiny’s. De kleinere flesjes van 7.5ml zijn een schot in de roos voor nagelstylisten die graag een (gewaagder) kleur uitproberen of regelmatig hun kleurenassortiment wisselen. 

Sinds februari 2021 lanceert Abstract® de Duo Collections! Dit zijn twee Brush N’ Color collecties die op hetzelfde moment uitkomen en die perfect te combineren zijn met elkaar.

Voor alle vragen 059/51.82.05
Voor uw bestelling 0493/25.30.11.
Of via Mail : info@nagelateljee.be
Of bezoek ons
Rogierlaan 56
8400 Oostende