Private perfection training

 

Bent u op zoek naar een exclusieve en intensieve privé-opleiding tot nagelstylist? Bij Nagelateljee weten we alles over nagelverzorging en -design. We bieden u de unieke kans om deel te nemen aan onze privé-opleiding nagelstylist die een volledige dag duurt. Deze training biedt niet alleen praktische vaardigheden, maar ook de theoretische kennis die essentieel is voor elke professionele nagelstylist.

Waarom kiezen voor onze privé-opleiding nagelstylist?

Tijdens de privé-opleiding nagelstylist staat persoonlijke aandacht centraal. U leert in één dag alles wat u moet weten over nagelverzorging, technieken en de nieuwste trends. Wat onze opleiding bijzonder maakt, is dat deze speciaal kan worden toegepast op hoog niveau. Al is het wel aangeraden om eerst een basisopleiding nagels te volgen. Of u nu een beginner bent of al ervaring heeft en uw vaardigheden wilt verfijnen, de privé-opleiding nagelstylist is volledig op maat gemaakt voor uw niveau wat betreft nagelstyling. In de opleiding zit een volledig aanbod, waaronder ook een opleiding gel artist en andere nageltoepassingen. Bovendien profiteert u van de jarenlange ervaring van mij , en krijgt u toegang tot hoogwaardige producten en materialen om mee te werken. In onze webshop kunt u ook terecht voor een starterspakket voor een opleiding spa pedicure. Zo kunt u ook thuis alle producten gebruiken en de handelingen oefenen. 


Bezig met laden...
4 u Private perfection training by Melissa
(0)
Ben je klaar voor een intensieve training waar je letterlijk " gedrild " wordt om als een echte pro te starten?  Melissa schoolt zich nog telkens bij bij nationale en inernationale nagel artiesten, da
€ 299,00 excl. btw
€ 361,79 incl. btw
Prijs per stuk
Private perfection training by Melissa full day
(0)
Op 1 dag leer ik je alles om tot bij de top nagelstylistes te behoren, en dat door je de allernieuwste technieken aan te leren.
€ 495,00 excl. btw
€ 598,95 incl. btw
Prijs per stuk

 

Wordt een professionele nagelstylist

Wacht niet langer en schrijf u in voor de privé-opleiding nagelstylist. Gun uzelf deze unieke kans om onder persoonlijke begeleiding uw passie en talent voor nagelstyling naar een hoger niveau te tillen. Maak vandaag nog een afspraak en zet de eerste stap naar een stralende toekomst als professioneel nagelstylist. Na de opleiding zult u zonder problemen een babyboom kunnen toepassen.


Meest bekeken producten

Hulp nodig?

Bel ons via (+32)0493/25.30.11.
Of via Mail : info@nagelateljee.be